Online Regisztráció Ausztria

September 3, 2022

Ha később utaznál, végezd el a regisztrációt később! Transportmittel = A jármű, amivel Ausztriába utazol Válassz a listából: Auto = autó, Flugzeug = repülő, Schiff = hajó, Bus = busz, Zug = vonat, zu Fuß / Fahrrad = gyalog / kerékpárral KFZ-Kennzeichen bzw. Flug- / Schiff- / Zug- / Busnummer = A jármű száma, amivel Ausztriába utazol Autó esetén az autód rendszámát írd be, más repülő / busz / hajó / vonat esetén a járatszámot. Datum der Ausreise aus Österreich = Elutazásod dátuma Ausztriából Kattints az üres mezőre és a felugró naptárból válaszd ki a napot, amikor Ausztriából elutazol. Transportmittel = A jármű, amivel hazautazol Ausztriából KFZ-Kennzeichen bzw. Flug- / Schiff- / Zug- / Busnummer = A jármű száma, amivel hazautazol Ausztriából Ha mindent kitöltöttél ezen az oldalon, kattints a WEITER (= tovább) gombra. (Ha mégsem folytatod a regisztrációt, kattints a ZURÜCKSETZEN (=mégse) gombra. ) 2. oldalon folytasd a kitöltést: GRUND DER EINREISE = Beutazásod célja Válassz egyet az alábbiak közül.

Péntektől kötelező lesz a regisztráció az Ausztriába utazóknak – Cyberpress

  • Online regisztráció austria.info
  • Online regisztráció ausztria video
  • Járványügyi enyhítésre készül Ausztria - nlc.hu
  • Daewoo matiz gumi méret 3
  • Ausztria: péntektől belépés csak elektronikus regisztrációval - Turizmus.com

Határátlépési pont / fotó: archívum Az elfogadott új rendelet szerint péntektől az Ausztriába való beutazás előtt online regisztrálni kell majd egy meghatározott rendszerben mindazoknak akik beszeretnének lépni az államba. Ez nem csak a külföldiekre fog vonatkozni, hanem azoknak az osztrák állampolgárokra is, akik éppen hazatérés előtt állnak. Jó hír azonban, hogy a kötelező regisztrációs folyamat nem vonatkozik majd a magyar ingázókra és a halaszthatatlan családi ügyben kiutazókra valamint azokra, akik csak a konkrét átutazás miatt érintik Ausztria területét. Illusztráció / archívum A Covid-19 fertőzés megfékezését adminisztratívan szolgáló online regisztráció során meg kell majd adni, hogy az elmúlt napokban hol tartózkodott helyileg a beutazó, valamint az osztrák tartózkodás címét is fel kell hogy tüntesse. Mindezek ellenére a korábbi rendeletnek megfelelően a beutazónak a 10 napos kötelező karantén továbbra is elrendelt marad, amely 5 nap után oldható fel először negatív teszttel.

online regisztráció ausztria videos

Az ausztriai beutazáshoz szükséges online regisztrációt ide kattintva tudod megtenni. Az 1. oldalra érkezve ezeket töltsd ki: REISEDETAILS = Utazásod adatai Saat der Ausreise = Ország, ahonnan beutazol Ausztriába. Ez valószínűleg Magyarország, azaz válaszd a legördülő listából: Ungarn (Ausnahme nach Anlage A) Aufenthalt in den letzten zehn Tagen = Ország, ahol az elmúlt 10 napban tartózkodtál Nagy eséllyel ez is Magyarország, azaz a + WEITERES LAND gombra kattintva válaszd ki a listából ismét: Ungarn (Ausnahme nach Anlage A) Ha több országban is jártál az elmúlt 10 napban, a + WEITERES LAND (= további országok) gombra kattintva válaszd ki a listádhoz a többi országot is, ahol jártál. Datum der nächsten Einreise nach Österreich = Beutazásod dátuma Ausztriába, amihez regisztrálsz Kattints az üres mezőre és a felugró naptárból válaszd ki a napot, amikor Ausztriába érkezel. Fontos, hogy indulás előtt legfeljebb 72 órával tudsz regisztrálni, azaz a naptárból csak az aznapi és a következő 3 napi dátum közül tudsz választani.

Járványügyi enyhítésre készül Ausztria - nlc.hu

online regisztráció ausztria pdf online regisztráció ausztria 3
a-fegyvertelen-katona-magyarul