Stihl Damilos Fűkasza

September 3, 2022

A Stihl fűkasza alkatrészek igen népszerűek webáruházunkban, de természetesen megtalál nálunk Husqvarna, MTD alkatrészeket is, továbbá damilos fűkasza, benzines fűkasza és motoros fűkasza alkatrészeket olyan gyártóktól is, mint a Hitachi és az AL-KO. Rengeteg különböző gyártmányú kaszához biztosítunk remek minőségű és olcsó alkatrészeket, de lehet, hogy kapálógépéhez és bozótvágó eszközéhez is talál nálunk megfelelő kiegészítőket. Ha manapság kertigépekről van szó, akkor a Stihl, Husqvarna, Al-KO és a Hitachi kaszáknak nincs párja. A megfelelő alkatrészellátás természetesen ezeknél a gépeknél is fontos, különösen az új szezon kezdete előtt. Készítse fel Ön is benzinmotoros fűkaszáját és damilos fűkasza eszközét már a tavaszi hónapok elején, hogy a nyári hónapokban, amikor a leginkább nő a fű, biztos ne legyen gondja. A jól felkészített gépeknek nem okoz gondot a vastag szárú gyom és a magasra nőtt fű sem. Stihl fűkasza alkatrészek megfizethető áron rendelhetők meg webáruházunkban pár kattintás segítségével.

Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek,Ingatlan,Autó,Állás,Bútor

Részletes adatok Bemutatkozás Klinikák, ahol rendel: MRE Bethesda Gyermekkórház Tanulmányok 2004 gyermekpszichiátria szakvizsga 1999 pszichoterápia szakvizsga 1996 csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga 1992 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma Vélemények Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted? nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat. Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran! Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról.

Stihl Autocat 25-2 damilfej – újra töltése A damilfej a gép működéséhez szükséges damilt tárolja és adagolja. Az adagolást kizárólag csak működés közben érhetjük el, úgy hogy a damilfej tetején található gombot a földhöz érintjük. Ez megnyitja a damilrögzítőket és a centrifugális erő hatására adagolja. a felesleget a burkolaton elhelyezett penge vágja le. Fontos!!! – A damilt csak akkor lehet cserélni, ha a motor ki van kapcsolva. Az alábbi képeken megmutatjuk a teljes csere menetét, majd alatta szöveges formátumban is megtalálja a csere részletes leírását. 1. lépés: A damilfej szétszerelése Nyissa ki a damilfejet az oldalán található két mélyedésben elhelyezett gomb benyomásával. Először nyomja be az egyik oldalon, hogy a fogak elengedjék, majd a másik oldalon is. Ezután távolítsa el a damilfej fedelét. 2. lépés: Vegye ki az orsót Forgassa az óra járásával ellentétes irányba az orsót, hogy a műanyag kampó szabad legyen, majd vegye ki az orsót. 3. lépés: Damil tekercselése – 1. szál Két damilra lesz szükségünk a szálak vastagságától függően kb.

Kezdőlap FŐ ALKATRÉSZEK ALKATRÉSZEK ROBBANÓMOTOROS GÉPEKHEZ FŰKASZÁK, BOZÓTVÁGÓK STIHL STIHL FS 310 GÁZBOWDEN Cikkszám: 4180-180-1153 9. 480 Ft 2 db raktáron Várható szállítás: 2022. április 08. STIHL FS 80 GÁZBOVDEN Cikkszám: 4137-180-1109 8. 500 Ft Nincs készleten Az ár változhat! Várható szállítás: 2022. április 12. STIHL FS 410 C GÁZBOWDEN Cikkszám: 4147-180-1100 9. 300 Ft HS 45 GÁZBOWDEN Cikkszám: 42281801101 2. 926 Ft STIHL FS 80 TŰGÖRGŐ Cikkszám: 95120031830 3. 713 Ft STIHL FS 80 LÉGSZŰRŐ Cikkszám: 41371242800 600 Ft STIHL FS80 ELŐSZŰRŐ Cikkszám: 4137-124-1500 300 Ft STIHL FS FŰKASZA GYERTYAPIPA Cikkszám: FS-4128-405-1000 1. 900 Ft STIHL TÖMÍTÉS Cikkszám: 41471490601 700 Ft STIHL RUGÓ Cikkszám: C-45710 400 Ft 1 db raktáron STIHL FS 350 KÖTÉLORSÓ Cikkszám: C-350541 2. 950 Ft STIHL FS TANKSAPKA Cikkszám: 300-FK 1. 500 Ft Stihl fűkasza alkatrészek gyors online rendeléssel, olcsón! Cégünk Stihl fűkasza alkatrészek terén igen széles választékot biztosít Önnek is. Ha kerti kisgépében új alkatrészekre lenne szüksége, akkor webáruházunkban kifejezetten olcsón rendelhet meg olyan utángyártott alkatrészeket, mint a burkolatok, fogantyúk, rezgéscsillapítók, indító szerkezetek, gyújtáskapcsolók, szimeringek, hengerek, hengerfejek, levegőszűrők, olajszűrők, tömítések, fogaskerekek, szelepek és még rengeteg egyéb.

Ismerje meg termékeinket online Ön is!

Távolság beállításához add meg a jelenlegi tartózkodási helyed!

Stihl fűkasza alkatrészek széles választékban

2-3 méteres darabokra. Helyezze az egyik damil végét az alsó szembe és tekerje fel az orsóra a damilt a behelyezés ellentétes irányába. Amennyiben feltekerte akkor rögzítse a damil véget. 4. lépés: Damil tekercselése – 2. szál Most a második damilt helyezze a felső szembe és a másik damillal megegyező irányba tekerje fel az orsóra. a végét ugyanúgy rögzítse. 5. lépés: Helyezze be az orsót Most helyezze be az orsót a damilfejbe a füleknél. Vegye ki a rögzítésből a damilszárakat és helyezze a horonyba azokat. 6. lépés: Fedél lezárása Most csukja le a damilfej fedelét. 7. lépés: Vágjon le a damilból A damilfejből kiálló szálakat úgy vágja le, hogy a hossza 10 cm legyen. Hartmann Kft. This entry was posted in Tudásbázis. Bookmark the permalink.

  1. Stihl damilos fűkasza heveder
  2. Stihl damilos fűkasza damil
  3. Stihl Autocat 25-2 damilfej – újra töltése | fukasza.eu

2, 4 mm damilvastagság. Egyvállas hevederrel, (bozótvágó kés NÉLKÜL), de tányér, alátét és anya a klt. része, kombi gyertyakulccsal és imbuszkulccsal. Súly 4, 8 kg Üzemanyagtartály űrtartalma 0, 4 l.

Azoknak akik a legkönnyebb gépet keresik Kicsi és könnyű, prof esszionális modell minőségét kínálja. Nagy és lineáris nyomatékkal, alacsony motorfordulatszám mellett is. Elektronikus vezérlésű digitális tekercs RPM korlátozóval: megkönnyíti az indítást és javítja a teljesítményt a homogén égéshez és a csökkentett üzemanyag-fogyasztás hoz. 24 mm-es alumínium tengelyvédő, rugalmas 6 mm-es hajtótengely és alumínium kúpkerék M10 menetes csapszeggel: garantálja a maximális erőátvitel t. Karburátor töltőszivattyú a motorházon jobb hozzáférés. Fojtókar félgázhoz csatlakoztatva: a gyors és könnyű beindításhoz. Dugó (oldalsó és felső) és függőleges tartály bemenet. Innovatív 110 mm átmérőjű 2, 4 mm-es Load & Go fej: a rendkívül egyszerű és gyors újratöltéshez - mindössze 20 másodpercbe telik a feltekerés. Fűvágókés NÉLKÜL! 150 cm hosszú hajtótengely. EasyOn - könnyű indítási rendszer, amely lehetővé teszi a készülék indítását visszarúgás nélkül és az indítókötél minimális kihúzásával. Damilfej Load & Go fi 110 mm, M10x1, 25 hüvely bal, max.

Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek, Ingatlan, Autó, Állás, Bútor

gki-d-kategória