Lila Csillámos Köröm

September 12, 2022

Portalanító keféve l távolítsd el a reszeléskor keletkezett port a körmökről. Vidd fel a körmökre az előkészítő folyadékokat ( SaniSol, Nail Prep, Primer, UltraBond). Készítsd el az alapréteget tetszőlegesen építő zselével vagy hybrid PolyAcryl Gel akrilzselével. Köttesd meg az általad használt alapanyag kötési idejének megfelelően UV lámpában. A kiválasztott színes zselé színből vigyél föl egy vékony réteget az alaprétegre, majd köttesd meg UV lámpában. Figyelj arra, hogy a színes zselé ne folyjon a körömbőrre. Az kötési idő letelte után ismételd meg az előző lépést, és köttesd az újabb réteg színt UV lámpában. Fontos, hogy a köröméleket is zárd le színes zselével. Zárásként húzz fényzselével egy fedőréteget a körömre, melyet szintén köttess meg UV lámpában. Amennyiben az általad használt fényzselé fixálandó (azaz ragacsos réteget hagy köttetés után), zselé fixáló folyadékkal átitatott szálmentes törlővel töröld le a ragacsos réteget a köröm felületéről. Végezetül masszírozz bőrápoló olajat a körömágyba.

Lila csillámos

lila csillámos köröm minták

Adrienne's blog: Csillámos lila, neon zöld, kék és körömnyomda

Trend

(Alternatíva lehet: essence color&go: hello marshmallow! ) A csillámot két-három rétegben tettem fel rá. Ennek leginkább zselés állaga volt, könnyedén megszáradt és igencsak sötétített az alapon. Összességében nekem nagyon bejön így a körmöm, össze-vissza csillog. (Alternatíva: holo lakk, lila alapra) Nektek tetszik ez a párosítás? Milyen színt használnátok alapként? Mulberry

- műköröm minta, műköröm minták

Aphro Nails gél lakk Magnetic 13ml 102 -műköröm webshop-csillámos lila géllakk

Egységár: 298, 33 Ft/ml Várható szállítás: 2022. április 14. Gyártó: Moonbasanails Leírás és Paraméterek A körömlakk és a zselé előnyeit egyesíti, használata egyszerű, tartóssága a zselével vetekszik. A gél lakk megszárad az UV lámpa és LED lámpa fénye alatt is. A gél lakk leoldható termék, ami azt jelenti, hogy reszelés nélkül gél lakk leoldó folyadék segítségével egyszerű áztatással eltávolítható. A Piros lakkzselé két rétegben tökéletesen fed. Az első és a második réteget vékonyan, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel a körömlemezre. Rétegenként lámpázni kell. A vékony rétegeket maximum 2 mozdulatból vigyük fel. Figyeljünk, hogy ne maradjon levegős felvitelkor, egyenletesen terítsük el. Narancspálca segítségével korrigálhatunk. A gél lakk UV vagy LED fényre köt meg, ezért szükséges hozzá lámpa. Géllakk használata, röviden: Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást) Előkezeljük a körmöt Nail Preppel, majd fokozzuk a tapadást leoldható bonderrel.

Vitamin

A széléről megkezdve, óvatosan szedd fel a műkörmöket! Ha kétoldalú ragasztót használtál, szedd le a maradékokat a műkörmök belsejéről, hogy újra használni tudd őket! Adatok egyszerű, alkalmi, csillámos, elegáns, hétköznapi, kocka, kövekkel díszített, köves, lila, rövid, visszafogott, strasszos A vásárlás után járó pontok 37 Ft Vélemények Átlagos értékelés: 5 (1 vélemény)

A jogdíjmentes "Lila köröm smink csillámos" fotót használhatja személyes és kereskedelmi célokra a Standard vagy Bővített licenc értelmében. A Standard licenc a legtöbb felhasználási esetet lefedi, beleértve a reklámozást, a felhasználói felület kialakítását és a termékcsomagolást, és akár 500 000 példány nyomtatását is lehetővé teszi. A Bővített Licenc minden felhasználási esetet engedélyez a Standard Licenc értelmében, korlátlan nyomtatási joggal, és lehetővé teszi a letöltött stock képek felhasználását árucikkekhez, termék viszonteladáshoz vagy ingyenes terjesztéshez. Ezt a stock fotót megvásárolhatja és nagy felbontásban letöltheti akár 6000x4000 hüvelykben. Feltöltés Dátuma: 2017. jún. 30.

lila csillámos köröm csiszológép
  1. Ötletes esküvői meghívó minta
  2. Lila csillámos köröm kezelése
  3. Ostyasütő sajtos tallér sütő
  4. Lila csillámos köröm vitamin
  5. Csillámos padlizsán lila Géllack 6ml - Gél lakk
  6. Lila köröm smink csillámos — Stock Fotó © nelka7812 #158729254
lila csillámos koro ni

A leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed. A leoldható bonder is lámpa alatt köt meg A bonder megkötése után vidd fel az első réteg gél lakkot. Nem vidd fel túl vastagon, ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a lakkzselé megcsúszik, elfolyik. A gél lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a lakkzselés körömdíszítés. A lakkzselé UV vagy LED lámpa alatt köt meg. A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben. A második réteg lakkzselét is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne legyen levegős, ne érintkezzen a lakkzselé a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg lakkzselé is lámpázd A lakkzselét nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni. Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg lakkzselét vond be egy réteg leoldható fényzselével.

edgar-allan-poe-a-holló